― DREJTPËRDREJT

gjirafaVideo, kudo që je!

Shiko gjirafaVideo në televizor, smartphone, apo tablet, përmes aplikacioneve të gjirafaVideo. Rri i lidhur në çdo kohë me aplikacionet e gjirafaVideo, dhe shiko videot e preferuara kudo që ndodhesh. Shumë lehtë. Në çdo kohë.
Shkarko aplikacion për pajisjen tënde Merre në Google Play

Vetëm në gjirafaVideo

Përmbajtje ekskluzive

Mos e humb asnjë nga serialet e tua të preferuara. Prodhime origjinale të gjirafaStudios si Stupcat, Hamdiu & Shyhretja, dhe filmat më të përfolur shqip nga produksione vendore. Të gjitha këto, e më shumë, ekskluzivisht në gjirafaVideo.

Vetëm në gjirafaVideo.

8,000+ Video

Mbi 8 mijë video të cilat gjenden në gjirafaVideo. Mbi 80 kanale të verifikuara, me përmbajtje ekskluzive. Gjej të gjitha në një vend.

Drejtpërdrejt

Videot e drejtpërdrejta ofrojnë mundësi që të shihni përmbajtje LIVE nga disa prej televizioneve më të shikuara në Kosovë e më gjere. Pa antena, pa kabllo, drejtpërdrejt!

Shkarko videot

Abonohu në gjirafaPremium dhe shkarko dhe shiko të gjitha videot tua e preferuara, te cilat gjenden në gjirafaVideo edhe atëherë kur nuk keni internet.