Versioni i ri gjirafaVideo, prodhimet më të dashura, shumë pranë jush.

Aplikacioni mobil i gjirafaVideo ju mundëson të shikoni filma, seriale, dokumentarë, të luani quize e të argëtoheni kudo që gjindeni. Praktik dhe i përshtatshëm, aplikacioni mund të përdoret në telefon, tablet e televizor. Tani me version të ri dhe më të shpejtë.

Përmbajtje ekskluzive & Kategori të shumta

Përvec se mund të shikoni 24 orë live TV nga kanale të ndryshme vendore, ju mund të shikoni serialet më të mira vendore si: Rrushe, Schengen Visa, Beni, Ekspertiza, Stupcat, etj. Gjithashtu në gjirafaVideo ju mund të shikoni filma të mrekullueshëm nga QKK dhe dokumentarë në lidhje me tema të ndryshme.


Vetëm në gjirafaVideo.

43,000+ Video

gjirafaVideo është platforma më e dashur shqiptare, me mbi 37,000 video dhe mbi 190 kanale të qasshme në çdo kohë, nga çdo pajisje, vetëm për ju! Kurrë s'ka qenë më lehtë ti shikoni prodhimet më të mira vendore.

TapQuiz programi më inovativ në vend

TapQuiz është quizi interaktiv dhe shumë i dashur, ku ju luani cdo të martë, mërkurë dhe enjte, duke u përgjigjur në pyetje interesante dhe mund të fitoni shpërblime të ndryshme.

gjirafaVideo Premium!

PREMIUM, me vetëm 1Eu/Muaj, apo 12 euro në vit, ju mund të abonoheni në gjirafaPremium. Kjo ju mundëson të shikoni prodhime pa reklama dhe të shkarkoni videot tona, që t'i shikoni edhe kur nuk keni internet.

Shkarkoni aplikacionin për paisjen tuaj

iPhone dhe iPad

Shkarko aplikacionin gjirafaVideo për iOS

Android Smartphone dhe Tablet

Shkarko aplikacionin gjirafaVideo për Android