Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Arbitrazhi: Mundësi për bizneset dhe korrelacioni me Gjykatën Komerciale - Arbitration: An Opportunity for Businesses and its correlation with the Commercial Court
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Arbitrazhi: Mundësi për bizneset dhe korrelacioni me Gjykatën Komerciale - Arbitration: An Opportunity for Businesses and its correlation with the Commercial Court

Shpërndaje videon