ARTALB FILM

ARTALB FILM PRODUCTIONS është një kompani prodhimi filmash me qendër në Tiranë, Shqipëri. Ajo u themelua në vitin 2011 nga producenti dhe regjisori shqiptar Gentian Koçi.
Fokusi i kompanisë janë filmat autorë me një stil dhe rrëfim autentik vizual.

ARTALB FILM PRODUCTIONS is a production film company based in Tirana, Albania. It was founded in 2011 by the Albanian emerging producer and director Gentian Koçi.
The company’s focus are author movies with an authentic visual style and narrative.

Shfaq më shumë
Alternate Text

Përmbajtja

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat