― DREJTPËRDREJT

Bubrreci TV

83 Abonues

 • Kreu
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

8

video

Shiko të gjitha

Bubrreci TV

 • Bubrreci TV - Rrotat e Autobusit (per femije)
 • Bubrreci TV - Kështu i lajmë dhëmbët (per femije)
 • Bubrreci TV - Alfabeti (per femije)

8

video

Shiko të gjitha

Bubrreci TV - 2018

 • Bubrreci TV - Koka krahët gjunjët dhe gishtat (per femije)
 • Bubrreci TV - 10 në Krevat (per femije)
 • Bubrreci TV - 10 Indianët (per femije)

8

video

Shiko të gjitha

Bubrreci TV - Pemet dhe Perimet

 • Bubrreci TV - Pemët dhe Perimet (per femije)
 • Bubrreci TV - Eja të shkojmë në Prishtinë (per femije)
 • Bubrreci TV - 10 Indianët (per femije)
Të gjitha videot
03:05

Bubrreci TV - Koka krahët gjunjët dhe gishtat (per femije)

Bubrreci TV 4,262 shikime 30 Qershor 2017

03:53

Bubrreci TV - Pemët dhe Perimet (per femije)

Bubrreci TV 3,317 shikime 1 Qershor 2017

02:08

Bubrreci TV - Eja të shkojmë në Prishtinë (per femije)

Bubrreci TV 3,177 shikime 12 Maj 2017

03:03

Bubrreci TV - 10 në Krevat (per femije)

Bubrreci TV 4,183 shikime 28 Prill 2017

02:09

Bubrreci TV - 10 Indianët (per femije)

Bubrreci TV 2,968 shikime 3 Prill 2017

03:44

Bubrreci TV - Alfabeti (per femije)

Bubrreci TV 4,332 shikime 22 Mars 2017

02:46

Bubrreci TV - Kështu i lajmë dhëmbët (per femije)

Bubrreci TV 7,389 shikime 2 Mars 2017

03:51

Bubrreci TV - Rrotat e Autobusit (per femije)

Bubrreci TV 15,718 shikime 15 Shkurt 2017