Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Commercial Justice during COVID19: Force Majeure clauses in contracts-usage and challenges | Drejtësia Komerciale gjatë COVID19: Klauzolat e forcës madhore në kontrata – përdorimi dhe sfidat
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Commercial Justice during COVID19: Force Majeure clauses in contracts-usage and challenges | Drejtësia Komerciale gjatë COVID19: Klauzolat e forcës madhore në kontrata – përdorimi dhe sfidat

Shpërndaje videon