DITA ZË FILL

Leta nuk ka mundur të paguajë qiranë për disa muaj me radhë. Kur pronari i nxjerr nga shtëpia, ajo me të birin njëvjeçar gjejnë strehë në shtëpinë e Sofisë, një grua e moshuar e ngulur në shtrat, bija e së cilës ka punësuar Letën të kujdeset për të. Për të ruajtur të ardhurat e vetme dhe një çati mbi kokë, Leta duhet ta mbajë gjallë Sofinë me çdo kusht.

Leta has not been able to pay the rent for several months. When she and her one-year-old son are thrown out of their apartment, they move in with Sophie, an old woman confined to bed, whose daughter has just employed Leta as a caretaker. In order to keep her job and a roof over their head, Leta has to keep Sophie alive at any cost.

Shfaq më shumë

Regjia/Director: Gentian Koçi
Skenari/Writer: Gentian Koçi (original story)
Në role/Stars: Ornela Kapetani, Suzana Prifti, Kasem Hoxha, Hermes Kasimati, Adele Gjoka, Pëllumb Dërvishi, Erjona Kakeli, Jonida Beqo

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat