Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Ekonomia gjatë Covid-19: Arbitrazhi dhe ndërmjetësimi online | Economy during Covid-19: Online arbitration and mediation
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Ekonomia gjatë Covid-19: Arbitrazhi dhe ndërmjetësimi online | Economy during Covid-19: Online arbitration and mediation

Shpërndaje videon