EKONOMISION

EKONOMISION është detyra e re që Literal Media e ka marrë përsipër.

Një mision ekonomik që përfshin edhe sensibilizimin e opinionit me kapacitetet dhe nevojat e punëdhënësve privat dhe taksapaguesve të Kosovës.

Shfaq më shumë

EKONOMISION është detyra e re që Literal Media e ka marrë përsipër.

Një mision ekonomik që përfshin edhe sensibilizimin e opinionit me kapacitetet dhe nevojat e punëdhënësve privat dhe taksapaguesve të Kosovës.

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Ekonomision
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat

EKONOMISION është detyra e re që Literal Media e ka marrë përsipër.

Një mision ekonomik që përfshin edhe sensibilizimin e opinionit me kapacitetet dhe nevojat e punëdhënësve privat dhe taksapaguesve të Kosovës.