― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Emisioni synon të zbusë papunësinë në Kosovë duke ndihmuar personat e interesuar për punë duke i sjellë sa më afër tregut të punës. Gjithashtu emisioni kontribuon në përmirësimin e infrastrukturës sociale të banorëve të Kosovës dhe që do të ndikojë drejtpërdrejt në rritjen e cilësisë së jetës si dhe punësimin e një numri të madh të personave të aftë për punë.

0 komente