Emisioni dhe Aksioni - Deklarimi monetar në Aeroportin e Prishtinës - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Epic Media në emisionin e parë ju sjellë, aksionin e kontrollimit monetar.
Sa para lejohet t'i merrni me vete pa pasur nevojë t'i deklaroni?
Çfarë ndodh me mallin e padeklaruar në Doganë?
Si dhe në fund mund të ndiqni intervistën me drejtorin e Doganës së Kosovës.
Çfarë mesazhi ka ai për qytetarët të cilët bashkpunojnë me zyrtarët e Doganës së Kosovës, për me shumë informohuni ne Emsion.

0 komente