― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Pjesëtarët dogaanorë nisen drejt kufirit. Atje është një kamion i ndaluar në kufi.
Kamioni tashmë është nën masat e sigurisë. Ai po transportonte material për paketime.
Për ta hequr dyshimin për drogë, i gjithë malli i ngarkuar duhet të kontrollohet.
Pjesëtarët doganorë kontrollojnë edhe detaje tjera. Ata dyshojnë se brenda kmionit ka diçka të paligjshme.
Në anën tjetër vazhdon kontrollimi i mallit për të parë nëse aty ka diçka kundërligjore.
Pas një kontrollimi disa orësh, nuk gjendet asgjë. Megjithatë, kamioni mbetet në doganë për procedura tjera.

0 komente