― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Dogana e Kosovës ndër vite ka avancuar shumë në përmirësimin e kushteve të punës dhe modernizimit të pajisjeve.
Një ndër to është edhe sistemi i monitorimit komercial, e cila mundëson që nga zyra, përmes kamerave, të kontrolohen të gjitha pikat e zhdoganimit në Kosovë.
Ky sistem mundëson komunikimin direkt me oficerët doganorë të cilët janë duke e ekzaminuar mallin e dyshuar.
Gjatë monitorimit një sasi malli është ndaluar në aeroport, i cili dyshohet se ka prejardhhje nga Kina, që përmban ora dhe aksesorë të ndryshem të markave të njohura që janë të mbrojtura me ligj.
Pas selektimit të lëndës së dyshuar nga Zyra e Monitorimit Komercial, njësiti i Doganor i Menaxhimit të Cilësisë del në terren për ta refifikuar mallin.

0 komente