― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Hamdiu dhe Shyhretja ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Hamdiu dhe Shyhretja ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Prodhim i gjirafaStudios

Në rolet kryesore: Besart Sllamniku & Edona Reshitaj

Në rolet tjera: Gëzim Rexhepi, Veton Berisha, Fitim Hajdari

Regjia: Genc Berisha

Skenari: Besart Sllamniku (Bazuar në barcoleta të lexuara e dëgjuara)

Muzika: www.bensound.com/

#burregru

1 koment