Home Sweet Home

26,414 shikime

Agroni ishte konsideruar prej kohësh i vdekur. Miqtë e tij të ushtrisë e panë atë të vdiste gjatë konfliktit në Kosovë, dhe kështu, kthimi i tij në shtëpi është përtej habitshme. Mirëpo, megjithatë, ndërrohet shpejt në shqyrtimin e problemeve praktike dhe njeriu detyrohet nga një sërë rrethanash që të mbeten të vdekur - të paktën zyrtarisht. Kështu, shtëpia e tij bëhet sfond për një portretizim të problemeve të panumërta të shoqërisë së pasluftës.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Home Sweet Home
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat