― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Insajderi Video ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Insajderi Video ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

"Pronto Grande" është një emision dokumentar që hedh vështrim mbi mashtrimin me viza italiane të Ukë Rugovës, djalit të ish-presidentit Ibrahim Rugova, dhe grupit të dyshuar kriminal të tij.

0 komente