― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Kafeneja Jone ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Kafeneja Jone ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Ky është episodi më i ri nga Kafeneja Jonë - Sezoni i ri. Shpresojmë t'ju pëlqejë dhe ju urojmë shikim të këndshëm!

Luajtën: Adem Mikullovci, Fatmir Spahiu, Teuta Krasniqi, Irena Aliu, Donat Qosja, Fatos Kryeziu, Astrit Kabashi, Shkumbin Istrefi, Gramos Gashi, Avni Hoti, Lyra Xhoci, Doresa Rexha.

Skenari: Astrit Kabashi
Regjia: Mentor Shala

Krijuar nga: Shkumbin Istrefi & Mentor Shala

40 komente