― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Kafeneja Jonë ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Kafeneja Jonë ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Bashkëprodhim i CMB & gjirafa.com

Luajtën: Adem Mikullovci, Fatmir Spahiu, Teuta Krasniqi, Irena Aliu, Donat Qosja, Fatos Kryeziu, Astrit Kabashi, Shkumbin Istrefi, Gramos Gashi, Avni Hoti, Dukagjin Podrimaj, Lyra Xhoci, Doresa Rexha.

Skenari: Shkumbin Istrefi dhe Astrit Kabashi
Regjia: Shkumbin Istrefi, Arzana Kraja

Krijuar nga: Shkumbin Istrefi & Mentor Shala

41 komente