― DREJTPËRDREJT

Magazina.al

35 Abonues

  • Kreu
  • Videot
  • Rreth nesh
Të fundit
02:07

Nxënesi ne konflikt me mesimdhenesin

Magazina.al 9,288 shikime Dje 11:21
01:10

Trazirat e marsit 2004, flet Bajram Rexhepi

Magazina.al 3,351 shikime E Diel 09:03
00:20

Rrahja e nxënësve në Gjilan

Magazina.al 20,186 shikime E Premte 16:12
00:43

Huliganizmi në Shkollat e Kosoves

Magazina.al 13,142 shikime E Martë 10:00
00:22

Treni në Prishtinë

Magazina.al 1,194 shikime 9 Mars 2018
01:00

Femijet pine bari duke inspiruar nga muzika rep

Magazina.al 676 shikime 7 Mars 2018
00:47

Kjo ishte Epopeja e parë e UÇK-së e vitit 1999 në Prekaz

Magazina.al 1,371 shikime 7 Mars 2018
00:43

Intervista e rrallë e Hamez Jasharit

Magazina.al 16,532 shikime 5 Mars 2018
00:24

Kështu u kumtua lajmi për vdekjen e Adem Jasharit në TVSH

Magazina.al 615 shikime 5 Mars 2018
01:55

Haradinaj-LDK-së: Marre ju koftë

Magazina.al 405 shikime 23 Shkurt 2018
10:12

Rita Ora flet shqip

Magazina.al 19,616 shikime 20 Shkurt 2018
Më të shikuarat
01:04

Shtepia e Presidentit Thaci

Magazina.al 60,191 shikime 19 Dhjetor 2017
08:30

E dhimbshme: Varroset 15 vjecari qe humbi jeten ne aksident

Magazina.al 51,003 shikime 2 Nëntor 2017
02:35

Video e rrallë e Adem Jasharit

Magazina.al 50,861 shikime 27 Janar 2018
00:59

Pse Rugova nuk e vizitoi asnjëherë Prekazin?

Magazina.al 49,584 shikime 26 Nëntor 2017
02:14

Qendruan ne shpelle tre muaj pa e ditur se ne Kosove perfundoi lufta

Magazina.al 42,619 shikime 10 Nëntor 2017
01:05

Forcat serbe u tmerruan kur zbuluan bunkerin e Adem Jasharit

Magazina.al 33,189 shikime 12 Dhjetor 2017
02:47

Varroset 15 vjecarja në Skenderaj

Magazina.al 27,786 shikime 16 Dhjetor 2017
03:10

Adem Jashari me shokë

Magazina.al 26,997 shikime 6 Shkurt 2018
02:48

Vlora Dmoshi flet për ish-bashkëshortin e saj Shkumbin Kryeziun

Magazina.al 21,555 shikime 6 Nëntor 2017
00:20

Rrahja e nxënësve në Gjilan

Magazina.al 20,186 shikime E Premte 16:12
10:12

Rita Ora flet shqip

Magazina.al 19,616 shikime 20 Shkurt 2018
Të gjitha videot
02:07

Nxënesi ne konflikt me mesimdhenesin

Magazina.al 9,288 shikime Dje 11:21

01:10

Trazirat e marsit 2004, flet Bajram Rexhepi

Magazina.al 3,351 shikime E Diel 09:03

00:20

Rrahja e nxënësve në Gjilan

Magazina.al 20,186 shikime E Premte 16:12

00:43

Huliganizmi në Shkollat e Kosoves

Magazina.al 13,142 shikime E Martë 10:00

00:22

Treni në Prishtinë

Magazina.al 1,194 shikime 9 Mars 2018

01:00

Femijet pine bari duke inspiruar nga muzika rep

Magazina.al 676 shikime 7 Mars 2018

00:47

Kjo ishte Epopeja e parë e UÇK-së e vitit 1999 në Prekaz

Magazina.al 1,371 shikime 7 Mars 2018

00:24

Kështu u kumtua lajmi për vdekjen e Adem Jasharit në TVSH

Magazina.al 615 shikime 5 Mars 2018

00:43

Intervista e rrallë e Hamez Jasharit

Magazina.al 16,532 shikime 5 Mars 2018

01:55

Haradinaj-LDK-së: Marre ju koftë

Magazina.al 405 shikime 23 Shkurt 2018

10:12

Rita Ora flet shqip

Magazina.al 19,616 shikime 20 Shkurt 2018

03:02

Feste ne Drenice

Magazina.al 1,150 shikime 16 Shkurt 2018

00:40

Momenti kur Ramush Haradinaj e quan Murat Mehën “peder”

Magazina.al 154 shikime 16 Shkurt 2018

00:31

Flamuri turk ne Prizren

Magazina.al 194 shikime 12 Shkurt 2018

00:34

Lladrovci tregon si e therriste Adem Jashari

Magazina.al 365 shikime 11 Shkurt 2018

00:11

Plaku dhe Fusnota

Magazina.al 2,150 shikime 11 Shkurt 2018

00:44

Kim Yong Yo dhe Mentor Shala

Magazina.al 846 shikime 10 Shkurt 2018