MALI I HARRUM

21,239 shikime

Rikardi, pasi u nxorr jashtë shtëpisë nga djali i tij, mbështetet në mirësinë e vajzës dhe burrit të saj të cilët i ofrojnë atij shtëpinë e tyre në “Bjeshkët e Nemuna".

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Mali i harruar
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat