― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Marakli t'kerreve ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Marakli t'kerreve ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Këtu i gjeni garat të mbajtura me 6 gusht 2017, në këto kategori.
Klasa 12 sekondëshe.
Klasa 11 sekondëshe.
Klasa 10 sekondëshe.
Klasa 9 sekondëshe.
Video është realizuar nga Grupi Marakli t`kerreve (www.facebook.com/maraklitkerreve/)(www.facebook.com/groups/maraklitkerreve/)
Muzika: Troja (www.facebook.com/grupiTROJA/)

0 komente