"Ne të tre" - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Regjisore: Blerta Basholli

Producentë: Blerta Basholli, Alush Gashi

Aktorë: Hadi Shehu, Armond Morina, Adriana Matoshi, Ramazan Berkani, Basri Lushtaku, Kushtrim Sheremeti, Ard Islami, Kaona Sylejmani, Bojken Sylejmani, Edi Kastrati, Enzo Kastrati

Kosovë, 1994. Një familje e përbërë nga 6 anëtarë rrugës për piknik në periferi, dëgjon në radio lajmin se policia serbe lejon vetëm 3 udhëtarë për çdo automjet. Këtu nis gjithçka: paniku, përçarja dhe tronditja e thellë e kësaj familjeje.

2 komente