― DREJTPËRDREJT

Ridvan Bunjaku

14 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

79

video

Shiko të gjitha

Menaxhimi i Projekteve

 • M1.0 Mirë se vini
 • M1.1 Definimi i projektit
 • M1.02 Definimi i menaxhimit te projekteve

9

video

Shiko të gjitha

Një kafe me Java

 • J1 Mirë se vini!
 • J2 E krijojmë algoritmin e aplikacionit tonë
 • J3 E kodojmë algoritmin

48

video

Shiko të gjitha

Prezentimi para audiencës

 • PRE1.0 Mirë se vini
 • PRE1.1 Problemi me prezentimet
 • PRE1.2 Çka e bën një prezentim të admirueshëm

13

video

Shiko të gjitha

PHP & MySQL Intro

 • PHP1 01 Intro
 • PHP1 02 Forma HTML (1/3)
 • PHP1 02 Forma HTML (1/3)

16

video

Shiko të gjitha

C# shkurt e shqip

 • C#01 Mirë se vini
 • C#02 Solucionet dhe Projektet
 • C#03 Shembull i Aplikacionit Console

15

video

Shiko të gjitha

PHP & MySQL: Aplikacionet realiste

 • PHP2 01 Intro
 • PHP2 02 Web aplikacioni dhe kërkesat
 • PHP2 03 Krijimi i bazës, tabelës dhe përdoruesit

21

video

Shiko të gjitha

Magjia e të Menduarit në Përmasa të Mëdha

 • MPM01.01 Beso se mund të kesh sukses dhe do të kesh sukses
 • MPM01.02 Beso se mund t'ia dalësh
 • MPM01.03 Mendja: "fabrikë e mendimeve"

12

video

Shiko të gjitha

Mendo në Përmasa të Mëdha II

 • MPM05.01 Si të mendosh dhe të ëndërrosh në mënyrë kreative
 • MPM05.02 Shmangia e të menduarit tradicional
 • MPM05.03 Përmirësimi i cilësisë së performansës
Të fundit
01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 3 shikime E Premte 21:30
01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Premte 21:23
03:10

MPM06.04 Jepi vetes fjalim gjallërues disa herë në ditë

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Premte 21:19
03:10

MPM06.03 Konsideroje të rëndësishme punën tënde

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Premte 21:14
02:22

MPM06.01 Je pikërisht çka mendon se je

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Premte 21:01
02:58

MPM05.03 Përmirësimi i cilësisë së performansës

Ridvan Bunjaku 8 shikime E Martë 19:34
03:17

MPM05.04 Të pyeturit dhe dëgjimi

Ridvan Bunjaku 4 shikime E Martë 20:24
04:09

MPM05.05 Shfrytëzimi dhe zhvillimi i ideve

Ridvan Bunjaku 3 shikime E Martë 19:41
02:35

MPM05.06 Instrumentet për të menduar në mënyrë kreative

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Martë 19:42
Më të shikuarat
02:47

MPM01.01 Beso se mund të kesh sukses dhe do të kesh sukses

Ridvan Bunjaku 378 shikime 20 Janar 2018
02:14

J1 Mirë se vini!

Ridvan Bunjaku 366 shikime 10 Janar 2018
01:18

M1.0 Mirë se vini

Ridvan Bunjaku 261 shikime 5 Janar 2018
00:46

C#01 Mirë se vini

Ridvan Bunjaku 193 shikime 13 Janar 2018
02:52

J2 E krijojmë algoritmin e aplikacionit tonë

Ridvan Bunjaku 137 shikime 10 Janar 2018
12:53

J3 E kodojmë algoritmin

Ridvan Bunjaku 109 shikime 10 Janar 2018
00:47

PHP2 01 Intro

Ridvan Bunjaku 108 shikime 13 Janar 2018
03:31

M1.1 Definimi i projektit

Ridvan Bunjaku 95 shikime 5 Janar 2018
01:28

PHP1 01 Intro

Ridvan Bunjaku 83 shikime 12 Janar 2018
01:34

C#02 Solucionet dhe Projektet

Ridvan Bunjaku 74 shikime 13 Janar 2018
13:55

PHP1 02 Forma HTML (1/3)

Ridvan Bunjaku 72 shikime 12 Janar 2018
01:55

MPM01.02 Beso se mund t'ia dalësh

Ridvan Bunjaku 66 shikime 21 Janar 2018
Të gjitha videot
01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 3 shikime E Premte 21:30

01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Premte 21:23

03:10

MPM06.03 Konsideroje të rëndësishme punën tënde

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Premte 21:14

02:22

MPM06.01 Je pikërisht çka mendon se je

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Premte 21:01

03:17

MPM05.04 Të pyeturit dhe dëgjimi

Ridvan Bunjaku 4 shikime E Martë 20:24

04:09

MPM05.05 Shfrytëzimi dhe zhvillimi i ideve

Ridvan Bunjaku 3 shikime E Martë 19:41

02:58

MPM05.03 Përmirësimi i cilësisë së performansës

Ridvan Bunjaku 8 shikime E Martë 19:34

02:50

MPM05.02 Shmangia e të menduarit tradicional

Ridvan Bunjaku 2 shikime E Martë 19:31

02:10

MPM04.07 Përmbledhje për të menduarit e madh

Ridvan Bunjaku 32 shikime 2 Shkurt 2018

03:25

MPM04.06 Testi për madhësinë e të menduarit

Ridvan Bunjaku 15 shikime 2 Shkurt 2018

03:58

MPM04.05 Të menduarit për gjërat triviale

Ridvan Bunjaku 4 shikime 2 Shkurt 2018