― DREJTPËRDREJT

Ridvan Bunjaku

25 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

20

video

Shiko të gjitha

Mendo në Përmasa të Mëdha II

 • MPM05.01 Si të mendosh dhe të ëndërrosh në mënyrë kreative
 • MPM05.02 Shmangia e të menduarit tradicional
 • MPM05.03 Përmirësimi i cilësisë së performansës

21

video

Shiko të gjitha

Magjia e të Menduarit në Përmasa të Mëdha

 • MPM01.01 Beso se mund të kesh sukses dhe do të kesh sukses
 • MPM01.02 Beso se mund t'ia dalësh
 • MPM01.03 Mendja: "fabrikë e mendimeve"

15

video

Shiko të gjitha

PHP & MySQL: Aplikacionet realiste

 • PHP2 01 Intro
 • PHP2 02 Web aplikacioni dhe kërkesat
 • PHP2 03 Krijimi i bazës, tabelës dhe përdoruesit

16

video

Shiko të gjitha

C# shkurt e shqip

 • C#01 Mirë se vini
 • C#02 Solucionet dhe Projektet
 • C#03 Shembull i Aplikacionit Console

13

video

Shiko të gjitha

PHP & MySQL Intro

 • PHP1 01 Intro
 • PHP1 02 Forma HTML (1/3)
 • PHP1 02 Forma HTML (1/3)

48

video

Shiko të gjitha

Prezentimi para audiencës

 • PRE1.0 Mirë se vini
 • PRE1.1 Problemi me prezentimet
 • PRE1.2 Çka e bën një prezentim të admirueshëm

9

video

Shiko të gjitha

Një kafe me Java

 • J1 Mirë se vini!
 • J2 E krijojmë algoritmin e aplikacionit tonë
 • J3 E kodojmë algoritmin

79

video

Shiko të gjitha

Menaxhimi i Projekteve

 • M1.0 Mirë se vini
 • M1.1 Definimi i projektit
 • M1.02 Definimi i menaxhimit te projekteve
Të fundit
02:03

MPM07.05 Të folurit për njerëzit

Ridvan Bunjaku 273 shikime Para 6 muajve
03:07

MPM07.04 Kërko këshillë nga njerëzit që dinë

Ridvan Bunjaku 93 shikime Para 6 muajve
02:35

MPM07.03. Sigurohu të jesh në tufën që mendon si duhet

Ridvan Bunjaku 57 shikime Para 6 muajve
01:32

MPM07.07 Instinkti për cilësi

Ridvan Bunjaku 34 shikime Para 6 muajve
01:33

MPM07.06 A ke prirje për përgojim

Ridvan Bunjaku 28 shikime Para 6 muajve
02:10

MPM07.02 Rinovoje veten për sukses

Ridvan Bunjaku 40 shikime Para 6 muajve
02:06

MPM07.01 Menaxhoje ambientin tënd - zgjedhe klasin e parë

Ridvan Bunjaku 22 shikime Para 6 muajve
01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 19 shikime Para 6 muajve
01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 17 shikime Para 6 muajve
03:10

MPM06.04 Jepi vetes fjalim gjallërues disa herë në ditë

Ridvan Bunjaku 33 shikime Para 6 muajve
Më të shikuarat
02:14

J1 Mirë se vini!

Ridvan Bunjaku 635 shikime Para 8 muajve
02:47

MPM01.01 Beso se mund të kesh sukses dhe do të kesh sukses

Ridvan Bunjaku 537 shikime Para 7 muajve
01:18

M1.0 Mirë se vini

Ridvan Bunjaku 401 shikime Para 8 muajve
00:46

C#01 Mirë se vini

Ridvan Bunjaku 319 shikime Para 8 muajve
02:03

MPM07.05 Të folurit për njerëzit

Ridvan Bunjaku 273 shikime Para 6 muajve
02:22

MPM06.01 Je pikërisht çka mendon se je

Ridvan Bunjaku 247 shikime Para 6 muajve
00:47

PHP2 01 Intro

Ridvan Bunjaku 234 shikime Para 8 muajve
02:52

J2 E krijojmë algoritmin e aplikacionit tonë

Ridvan Bunjaku 212 shikime Para 8 muajve
01:28

PHP1 01 Intro

Ridvan Bunjaku 176 shikime Para 8 muajve
12:53

J3 E kodojmë algoritmin

Ridvan Bunjaku 162 shikime Para 8 muajve
03:31

M1.1 Definimi i projektit

Ridvan Bunjaku 131 shikime Para 8 muajve
13:55

PHP1 02 Forma HTML (1/3)

Ridvan Bunjaku 120 shikime Para 8 muajve
Të gjitha videot
02:03

MPM07.05 Të folurit për njerëzit

Ridvan Bunjaku 273 shikime Para 6 muajve

03:07

MPM07.04 Kërko këshillë nga njerëzit që dinë

Ridvan Bunjaku 93 shikime Para 6 muajve

02:35

MPM07.03. Sigurohu të jesh në tufën që mendon si duhet

Ridvan Bunjaku 57 shikime Para 6 muajve

01:32

MPM07.07 Instinkti për cilësi

Ridvan Bunjaku 34 shikime Para 6 muajve

01:33

MPM07.06 A ke prirje për përgojim

Ridvan Bunjaku 28 shikime Para 6 muajve

02:10

MPM07.02 Rinovoje veten për sukses

Ridvan Bunjaku 40 shikime Para 6 muajve

01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 19 shikime Para 6 muajve

01:44

MPM06.06 Përmbledhje

Ridvan Bunjaku 17 shikime Para 6 muajve

03:10

MPM06.03 Konsideroje të rëndësishme punën tënde

Ridvan Bunjaku 25 shikime Para 6 muajve

02:22

MPM06.01 Je pikërisht çka mendon se je

Ridvan Bunjaku 247 shikime Para 6 muajve

03:17

MPM05.04 Të pyeturit dhe dëgjimi

Ridvan Bunjaku 29 shikime Para 7 muajve

04:09

MPM05.05 Shfrytëzimi dhe zhvillimi i ideve

Ridvan Bunjaku 21 shikime Para 7 muajve