― DREJTPËRDREJT

Rrokum.Tv

8 Abonues

  • Kreu
  • Videot
  • Rreth nesh
Të fundit
00:00

Rrokum TV

Rrokum.Tv 249 shikime Drejtpërdrejt
11:56

LAJMET E MBASDITES(15.05.2018)

Rrokum.Tv 25 shikime Para 1 jave
02:08

ZVMINISTRAT I ANKOHEN KRYEMINISTRIT SFOLIM HIQ ME MINISTRA!

Rrokum.Tv 21 shikime Para 1 jave
15:31

LAJMET E MBASDITES (14.05.2018)

Rrokum.Tv 18 shikime Para 1 jave
47:28

DITE MBAS DITE - I FTUEM : FADIL MALOKU, SOCIOLOG DHE PROFESOR

Rrokum.Tv 12 shikime Para 1 jave
11:21

LAJMET E MBASDITES (09.05.2018)

Rrokum.Tv 26 shikime Para 2 javëve
10:41

LAJMET E MBAS DITES (07.05.2018)

Rrokum.Tv 26 shikime Para 2 javëve
12:59

LAJMET E MBASDITES (28.04.2018)

Rrokum.Tv 40 shikime Para 4 javëve
12:48

LAJMET E MBAS DITES(26.04.2018)

Rrokum.Tv 29 shikime Para 4 javëve
11:28

LAJMET E MBASDITES (20.04.2018)

Rrokum.Tv 47 shikime Para 1 muaji
10:25

LAJMET E MBAS DITES (14.03.2018)

Rrokum.Tv 35 shikime Para 1 muaji
22:06

LAJMET QENDRORE (13.04.2018)

Rrokum.Tv 10 shikime Para 1 muaji
Më të shikuarat
00:00

Rrokum TV

Rrokum.Tv 249 shikime Drejtpërdrejt
01:16:12

Video live e Rrokum.Tv

Rrokum.Tv 73 shikime Para 1 muaji
11:28

LAJMET E MBASDITES (20.04.2018)

Rrokum.Tv 47 shikime Para 1 muaji
11:46

LAJMET E ORES 15:00 (06.04.2018)

Rrokum.Tv 43 shikime Para 1 muaji
12:59

LAJMET E MBASDITES (28.04.2018)

Rrokum.Tv 40 shikime Para 4 javëve
02:20

Turniri tradicional "PRILLI 99" - Sllovi, Lipjan

Rrokum.Tv 38 shikime Para 1 muaji
10:25

LAJMET E MBAS DITES (14.03.2018)

Rrokum.Tv 35 shikime Para 1 muaji
11:26

LAJMET E MBAS DITES (11.04.2018)

Rrokum.Tv 31 shikime Para 1 muaji
12:48

LAJMET E MBAS DITES(26.04.2018)

Rrokum.Tv 29 shikime Para 4 javëve
24:52

LAJMET QENDRORE (05.04.2018)

Rrokum.Tv 29 shikime Para 1 muaji
11:21

LAJMET E MBASDITES (09.05.2018)

Rrokum.Tv 26 shikime Para 2 javëve
10:41

LAJMET E MBAS DITES (07.05.2018)

Rrokum.Tv 26 shikime Para 2 javëve
Të gjitha videot
00:00

Rrokum TV

Rrokum.Tv 249 shikime Drejtpërdrejt

11:56

LAJMET E MBASDITES(15.05.2018)

Rrokum.Tv 25 shikime Para 1 jave

47:28

DITE MBAS DITE - I FTUEM : FADIL MALOKU, SOCIOLOG DHE PROFESOR

Rrokum.Tv 12 shikime Para 1 jave

02:08

ZVMINISTRAT I ANKOHEN KRYEMINISTRIT SFOLIM HIQ ME MINISTRA!

Rrokum.Tv 21 shikime Para 1 jave

15:31

LAJMET E MBASDITES (14.05.2018)

Rrokum.Tv 18 shikime Para 1 jave

11:21

LAJMET E MBASDITES (09.05.2018)

Rrokum.Tv 26 shikime Para 2 javëve

10:41

LAJMET E MBAS DITES (07.05.2018)

Rrokum.Tv 26 shikime Para 2 javëve

12:59

LAJMET E MBASDITES (28.04.2018)

Rrokum.Tv 40 shikime Para 4 javëve

12:48

LAJMET E MBAS DITES(26.04.2018)

Rrokum.Tv 29 shikime Para 4 javëve

11:28

LAJMET E MBASDITES (20.04.2018)

Rrokum.Tv 47 shikime Para 1 muaji

10:25

LAJMET E MBAS DITES (14.03.2018)

Rrokum.Tv 35 shikime Para 1 muaji

22:06

LAJMET QENDRORE (13.04.2018)

Rrokum.Tv 10 shikime Para 1 muaji

11:26

LAJMET E MBAS DITES (11.04.2018)

Rrokum.Tv 31 shikime Para 1 muaji

02:20

Turniri tradicional "PRILLI 99" - Sllovi, Lipjan

Rrokum.Tv 38 shikime Para 1 muaji

13:38

LAJMET E MBAS DITES (10.04.2018)

Rrokum.Tv 17 shikime Para 1 muaji

11:21

LAJMET E MBAS DITES (09.04.2018)

Rrokum.Tv 17 shikime Para 1 muaji

02:35

ME DEPORTIMIN E “GYLENISTËVE” U SHKEL KUSHTETUTA

Rrokum.Tv 4 shikime Para 1 muaji

01:38

10 VJETORI I KUSHTETUTËS

Rrokum.Tv 1 shikime Para 1 muaji