Rubikon

542 shikime

Rubikon me Adriatik Kelmendin është emisioni më i shikuar dhe më jetëgjatë i debatit dhe intervistave në televizionet kosovare.

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Rubikon
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat