― DREJTPËRDREJT

Stupcat

12,775 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2017, Sezoni 1

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

18

video

Shiko të gjitha

Stupcat- Akademiku

 • Amkademiku - Episodi 1
 • Amkademiku - Episodi 2
 • Amkademiku - Epizodi 3

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2018, Sezoni 2

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 32
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 33

10

video

Shiko të gjitha

Republika e Stupcave

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat - Skeçi "Rama niset për kurbet"
 • Stupcat – Skeçi “Kutia e Shejtanit” (ft. Tuna)

20

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe të vjetra

 • Stupcat - Pulpulak
 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Simpatia e Sahit Plisit

12

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe me Vedatin

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat – Skeçi “Gipa dhe kerri i vjedhur”
 • Stupcat - Skeçi “Gipa dhe plaçkitja”

14

video

Shiko të gjitha

Skeçet e Stupcave

 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Miza PREMIERË
 • Stupcat – Skeçi “Sabiti i trentë Breakdance”
Të fundit
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 261,835 shikime Para 3 javëve
01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 59,947 shikime Para 4 javëve
26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 215,662 shikime Para 1 muaji
01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 51,594 shikime Para 1 muaji
13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 26,932 shikime Para 1 muaji
30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 261,773 shikime Para 1 muaji
01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 46,019 shikime Para 1 muaji
36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 304,263 shikime Para 1 muaji
01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 50,758 shikime Para 1 muaji
32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 209,011 shikime Para 1 muaji
01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 34,193 shikime Para 1 muaji
33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 217,956 shikime Para 1 muaji
Më të shikuarat
48:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1

Stupcat 670,205 shikime Para 1 viti
07:13

Stupcat 2016 - Filmi Atdheu

Stupcat 523,046 shikime Para 2 viteve
02:19

Liki ft. Lumi B - Power

Stupcat 455,831 shikime Para 2 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

Stupcat 403,303 shikime Para 1 viti
41:25

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 7

Stupcat 397,030 shikime Para 1 viti
37:37

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 9

Stupcat 376,415 shikime Para 1 viti
11:50

Stupcat 2016 - Filmi Martesa

Stupcat 369,094 shikime Para 2 viteve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2

Stupcat 368,470 shikime Para 1 viti
36:22

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31

Stupcat 366,104 shikime Para 7 muajve
33:43

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 4

Stupcat 356,191 shikime Para 1 viti
41:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 6

Stupcat 345,530 shikime Para 1 viti
38:46

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 8

Stupcat 342,739 shikime Para 1 viti
Të gjitha videot
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 261,835 shikime Para 3 javëve

01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 59,947 shikime Para 4 javëve

26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 215,662 shikime Para 1 muaji

01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 51,594 shikime Para 1 muaji

13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 26,932 shikime Para 1 muaji

30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 261,773 shikime Para 1 muaji

01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 46,019 shikime Para 1 muaji

36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 304,263 shikime Para 1 muaji

01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 50,758 shikime Para 1 muaji

32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 209,011 shikime Para 1 muaji

01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 34,193 shikime Para 1 muaji

33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 217,956 shikime Para 1 muaji

01:09

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 55

Stupcat 38,464 shikime Para 2 muajve

33:17

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 54

Stupcat 228,770 shikime Para 2 muajve

01:39

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 54

Stupcat 61,665 shikime Para 2 muajve

29:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 53

Stupcat 235,106 shikime Para 2 muajve

01:34

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 53

Stupcat 45,650 shikime Para 2 muajve

31:31

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 52

Stupcat 238,761 shikime Para 2 muajve