Stupcat - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT

Stupcat

13,006 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2017, Sezoni 1

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

18

video

Shiko të gjitha

Stupcat- Akademiku

 • Amkademiku - Episodi 1
 • Amkademiku - Episodi 2
 • Amkademiku - Epizodi 3

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2018, Sezoni 2

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 32
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 33

10

video

Shiko të gjitha

Republika e Stupcave

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat - Skeçi "Rama niset për kurbet"
 • Stupcat – Skeçi “Kutia e Shejtanit” (ft. Tuna)

20

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe të vjetra

 • Stupcat - Pulpulak
 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Simpatia e Sahit Plisit

12

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe me Vedatin

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat – Skeçi “Gipa dhe kerri i vjedhur”
 • Stupcat - Skeçi “Gipa dhe plaçkitja”

14

video

Shiko të gjitha

Skeçet e Stupcave

 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Miza PREMIERË
 • Stupcat – Skeçi “Sabiti i trentë Breakdance”
Të fundit
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 300,666 shikime Para 1 muaji
01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 64,052 shikime Para 1 muaji
26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 231,832 shikime Para 1 muaji
01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 54,102 shikime Para 2 muajve
13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 29,719 shikime Para 2 muajve
30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 273,762 shikime Para 2 muajve
01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 47,384 shikime Para 2 muajve
36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 314,700 shikime Para 2 muajve
01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 51,756 shikime Para 2 muajve
32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 215,037 shikime Para 2 muajve
01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 34,644 shikime Para 2 muajve
33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 224,622 shikime Para 2 muajve
Më të shikuarat
48:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1

Stupcat 679,133 shikime Para 1 viti
07:13

Stupcat 2016 - Filmi Atdheu

Stupcat 523,263 shikime Para 2 viteve
02:19

Liki ft. Lumi B - Power

Stupcat 456,291 shikime Para 3 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

Stupcat 405,543 shikime Para 1 viti
41:25

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 7

Stupcat 398,873 shikime Para 1 viti
37:37

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 9

Stupcat 378,194 shikime Para 1 viti
36:22

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31

Stupcat 371,762 shikime Para 8 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2

Stupcat 370,914 shikime Para 1 viti
11:50

Stupcat 2016 - Filmi Martesa

Stupcat 369,989 shikime Para 2 viteve
33:43

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 4

Stupcat 357,732 shikime Para 1 viti
41:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 6

Stupcat 347,615 shikime Para 1 viti
38:46

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 8

Stupcat 344,333 shikime Para 1 viti
Të gjitha videot
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 300,666 shikime Para 1 muaji

01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 64,052 shikime Para 1 muaji

26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 231,832 shikime Para 1 muaji

01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 54,102 shikime Para 2 muajve

13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 29,719 shikime Para 2 muajve

30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 273,762 shikime Para 2 muajve

01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 47,384 shikime Para 2 muajve

36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 314,700 shikime Para 2 muajve

01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 51,756 shikime Para 2 muajve

32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 215,037 shikime Para 2 muajve

01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 34,644 shikime Para 2 muajve

33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 224,622 shikime Para 2 muajve

01:09

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 55

Stupcat 38,959 shikime Para 2 muajve

33:17

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 54

Stupcat 233,985 shikime Para 3 muajve

01:39

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 54

Stupcat 62,046 shikime Para 3 muajve

29:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 53

Stupcat 239,708 shikime Para 3 muajve

01:34

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 53

Stupcat 45,968 shikime Para 3 muajve

31:31

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 52

Stupcat 242,755 shikime Para 3 muajve