― DREJTPËRDREJT

Stupcat

12,352 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2017, Sezoni 1

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

18

video

Shiko të gjitha

Stupcat- Akademiku

 • Amkademiku - Episodi 1
 • Amkademiku - Episodi 2
 • Amkademiku - Epizodi 3

29

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2018, Sezoni 2

 • Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59
 • Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58
 • Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

10

video

Shiko të gjitha

Republika e Stupcave

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat - Skeçi "Rama niset për kurbet"
 • Stupcat – Skeçi “Kutia e Shejtanit” (ft. Tuna)

20

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe të vjetra

 • Stupcat - Pulpulak
 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Simpatia e Sahit Plisit

12

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe me Vedatin

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat – Skeçi “Gipa dhe kerri i vjedhur”
 • Stupcat - Skeçi “Gipa dhe plaçkitja”

14

video

Shiko të gjitha

Skeçet e Stupcave

 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Miza PREMIERË
 • Stupcat – Skeçi “Sabiti i trentë Breakdance”
Të fundit
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 41,787 shikime Para 15 orëve
01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 41,546 shikime Para 4 ditëve
26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 155,415 shikime Para 1 jave
01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 43,575 shikime Para 1 jave
13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 22,844 shikime Para 1 jave
30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 232,217 shikime Para 2 javëve
01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 42,217 shikime Para 2 javëve
36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 275,675 shikime Para 3 javëve
01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 48,266 shikime Para 3 javëve
32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 196,231 shikime Para 4 javëve
01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 32,608 shikime Para 1 muaji
33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 206,063 shikime Para 1 muaji
Më të shikuarat
48:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1

Stupcat 657,038 shikime Para 1 viti
07:13

Stupcat 2016 - Filmi Atdheu

Stupcat 522,679 shikime Para 1 viti
02:19

Liki ft. Lumi B - Power

Stupcat 454,914 shikime Para 2 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

Stupcat 400,841 shikime Para 1 viti
41:25

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 7

Stupcat 395,191 shikime Para 1 viti
37:37

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 9

Stupcat 374,817 shikime Para 1 viti
11:50

Stupcat 2016 - Filmi Martesa

Stupcat 368,515 shikime Para 1 viti
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2

Stupcat 365,563 shikime Para 1 viti
36:22

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31

Stupcat 360,500 shikime Para 6 muajve
33:43

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 4

Stupcat 354,375 shikime Para 1 viti
41:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 6

Stupcat 343,729 shikime Para 1 viti
38:46

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 8

Stupcat 341,253 shikime Para 1 viti
Të gjitha videot
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 41,787 shikime Para 15 orëve

01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 41,546 shikime Para 4 ditëve

26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 155,415 shikime Para 1 jave

01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 43,575 shikime Para 1 jave

13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 22,844 shikime Para 1 jave

30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 232,217 shikime Para 2 javëve

01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 42,217 shikime Para 2 javëve

36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 275,675 shikime Para 3 javëve

01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 48,266 shikime Para 3 javëve

32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 196,231 shikime Para 4 javëve

01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 32,608 shikime Para 1 muaji

33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 206,063 shikime Para 1 muaji

01:09

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 55

Stupcat 37,194 shikime Para 1 muaji

33:17

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 54

Stupcat 219,998 shikime Para 1 muaji

01:39

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 54

Stupcat 60,709 shikime Para 1 muaji

29:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 53

Stupcat 227,189 shikime Para 1 muaji

01:34

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 53

Stupcat 44,972 shikime Para 1 muaji

31:31

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 52

Stupcat 231,995 shikime Para 1 muaji