― DREJTPËRDREJT

Stupcat

13,340 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

14

video

Shiko të gjitha

Skeçet e Stupcave

 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Miza PREMIERË
 • Stupcat – Skeçi “Sabiti i trentë Breakdance”

12

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe me Vedatin

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat – Skeçi “Gipa dhe kerri i vjedhur”
 • Stupcat - Skeçi “Gipa dhe plaçkitja”

20

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe të vjetra

 • Stupcat - Pulpulak
 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Simpatia e Sahit Plisit

10

video

Shiko të gjitha

Republika e Stupcave

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat - Skeçi "Rama niset për kurbet"
 • Stupcat – Skeçi “Kutia e Shejtanit” (ft. Tuna)

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2018, Sezoni 2

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 32
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 33

18

video

Shiko të gjitha

Stupcat- Akademiku

 • Amkademiku - Episodi 1
 • Amkademiku - Episodi 2
 • Amkademiku - Epizodi 3

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2017, Sezoni 1

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3
Të fundit
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 340,220 shikime Para 2 muajve
01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 68,433 shikime Para 2 muajve
26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 247,826 shikime Para 3 muajve
01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 56,290 shikime Para 3 muajve
13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 32,786 shikime Para 3 muajve
30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 285,847 shikime Para 3 muajve
01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 48,543 shikime Para 3 muajve
36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 325,594 shikime Para 3 muajve
01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 52,617 shikime Para 3 muajve
32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 221,206 shikime Para 3 muajve
01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 35,063 shikime Para 3 muajve
33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 232,069 shikime Para 3 muajve
Më të shikuarat
48:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1

Stupcat 688,897 shikime Para 1 viti
07:13

Stupcat 2016 - Filmi Atdheu

Stupcat 523,479 shikime Para 2 viteve
02:19

Liki ft. Lumi B - Power

Stupcat 456,767 shikime Para 4 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

Stupcat 408,266 shikime Para 1 viti
41:25

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 7

Stupcat 401,612 shikime Para 1 viti
37:37

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 9

Stupcat 380,803 shikime Para 1 viti
36:22

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31

Stupcat 378,134 shikime Para 9 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2

Stupcat 373,940 shikime Para 1 viti
11:50

Stupcat 2016 - Filmi Martesa

Stupcat 370,725 shikime Para 2 viteve
33:43

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 4

Stupcat 359,995 shikime Para 1 viti
41:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 6

Stupcat 349,518 shikime Para 1 viti
38:46

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 8

Stupcat 346,506 shikime Para 1 viti
Të gjitha videot
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 340,220 shikime Para 2 muajve

01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 68,433 shikime Para 2 muajve

26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 247,826 shikime Para 3 muajve

01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 56,290 shikime Para 3 muajve

13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 32,786 shikime Para 3 muajve

30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 285,847 shikime Para 3 muajve

01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 48,543 shikime Para 3 muajve

36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 325,594 shikime Para 3 muajve

01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 52,617 shikime Para 3 muajve

32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 221,206 shikime Para 3 muajve

01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 35,063 shikime Para 3 muajve

33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 232,069 shikime Para 3 muajve

01:09

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 55

Stupcat 39,467 shikime Para 4 muajve

33:17

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 54

Stupcat 239,672 shikime Para 4 muajve

01:39

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 54

Stupcat 62,410 shikime Para 4 muajve

29:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 53

Stupcat 244,725 shikime Para 4 muajve

01:34

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 53

Stupcat 46,239 shikime Para 4 muajve

31:31

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 52

Stupcat 247,576 shikime Para 4 muajve