― DREJTPËRDREJT

Stupcat

12,229 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2017, Sezoni 1

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

18

video

Shiko të gjitha

Stupcat- Akademiku

 • Amkademiku - Episodi 1
 • Amkademiku - Episodi 2
 • Amkademiku - Epizodi 3

29

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2018, Sezoni 2

 • Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59
 • Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58
 • Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

10

video

Shiko të gjitha

Republika e Stupcave

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat - Skeçi "Rama niset për kurbet"
 • Stupcat – Skeçi “Kutia e Shejtanit” (ft. Tuna)

20

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe të vjetra

 • Stupcat - Pulpulak
 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Simpatia e Sahit Plisit

12

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe me Vedatin

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat – Skeçi “Gipa dhe kerri i vjedhur”
 • Stupcat - Skeçi “Gipa dhe plaçkitja”

14

video

Shiko të gjitha

Skeçet e Stupcave

 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Miza PREMIERË
 • Stupcat – Skeçi “Sabiti i trentë Breakdance”
Të fundit
26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 49,594 shikime Para 18 orëve
01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 38,916 shikime Para 4 ditëve
13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 15,429 shikime Para 4 ditëve
30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 207,822 shikime Para 1 jave
01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 40,759 shikime Para 1 jave
36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 261,158 shikime Para 2 javëve
01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 47,522 shikime Para 2 javëve
32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 189,418 shikime Para 3 javëve
01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 32,212 shikime Para 3 javëve
33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 200,423 shikime Para 4 javëve
01:09

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 55

Stupcat 36,832 shikime Para 1 muaji
33:17

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 54

Stupcat 216,018 shikime Para 1 muaji
Më të shikuarat
48:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1

Stupcat 653,452 shikime Para 1 viti
07:13

Stupcat 2016 - Filmi Atdheu

Stupcat 522,639 shikime Para 1 viti
02:19

Liki ft. Lumi B - Power

Stupcat 454,760 shikime Para 1 muaji
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

Stupcat 400,273 shikime Para 1 viti
41:25

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 7

Stupcat 394,736 shikime Para 1 viti
37:37

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 9

Stupcat 374,401 shikime Para 1 viti
11:50

Stupcat 2016 - Filmi Martesa

Stupcat 368,409 shikime Para 1 viti
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2

Stupcat 364,848 shikime Para 1 viti
36:22

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31

Stupcat 359,098 shikime Para 6 muajve
33:43

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 4

Stupcat 353,979 shikime Para 1 viti
41:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 6

Stupcat 343,380 shikime Para 1 viti
38:46

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 8

Stupcat 340,876 shikime Para 1 viti
Të gjitha videot
26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 49,594 shikime Para 18 orëve

01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 38,916 shikime Para 4 ditëve

13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 15,429 shikime Para 4 ditëve

30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 207,822 shikime Para 1 jave

01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 40,759 shikime Para 1 jave

36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 261,158 shikime Para 2 javëve

01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 47,522 shikime Para 2 javëve

32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 189,418 shikime Para 3 javëve

01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 32,212 shikime Para 3 javëve

33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 200,423 shikime Para 4 javëve

01:09

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 55

Stupcat 36,832 shikime Para 1 muaji

33:17

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 54

Stupcat 216,018 shikime Para 1 muaji

01:39

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 54

Stupcat 60,207 shikime Para 1 muaji

29:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 53

Stupcat 224,262 shikime Para 1 muaji

01:34

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 53

Stupcat 44,822 shikime Para 1 muaji

31:31

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 52

Stupcat 229,778 shikime Para 1 muaji

01:34

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 52

Stupcat 40,568 shikime Para 1 muaji

29:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 51

Stupcat 249,792 shikime Para 1 muaji