― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Një prodhim i Stupcat Group dhe Gjirafa Video

Në rolet kryesore: Vedat Bajrami, Osman Azemi, Mensur Safqiu

Në rolet e tjera: Arbnesha Grabovci – Nixha, Afrim Krasniqi, Molikë Maxhuni, Muhamed Arifi, Blin Sylejmani, Florist Bajgora, Mikel Markaj, Agim Sylejmani, Artiola Gjata

Regjia: Valter Lucaj

Skenari: Milot Hoxha

Çka nëse gjithçka do ndodhte ndryshe? Çka nëse Axha Sheqë do ishte dirigjent, Liki gangster dhe Teta Gjylja e lumtur në martesë me dikë tjetër?

31 komente