Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 36 - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Një prodhim i Stupcat Group dhe Gjirafa Video

Në rolet kryesore: Vedat Bajrami, Osman Azemi, Mensur Safqiu

Në rolet e tjera: Muhamed Arifi, Molikë Maxhuni, Afrim Krasniqi, Xhejlane Tërbunja, Vedat Haxhiislami, Labinot Raci, Daniela Markaj, Ermal Panduri

Regjia: Valter Lucaj

Skenari: Milot Hoxha

Axha Sheqë, ende pa kujtesë, lidh një miqësi të çuditshme. Liki bie në dashuri. Teta Gjyli jep intervistën e parë si këngëtare.

4 komente