Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 37 - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Një prodhim i Stupcat Group dhe Gjirafa Video

Në rolet kryesore: Vedat Bajrami, Osman Azemi, Mensur Safqiu

Në rolet e tjera: Muhamed Arifi, Molikë Maxhuni, Afrim Krasniqi, Xhejlane Tërbunja, Vedat Haxhiislami, Daniela Markaj, Petrit Bylykbashi, Labinot Idërdemaj

Regjia: Valter Lucaj

Skenari: Milot Hoxha

Sheqa pa kujtesë është shndërruar në tjetër njeri. Gjyla është tepër e shqetësuar për të, por mendon edhe për karrierën e saj muzikore. Romanca mes Sevdijës dhe Ilazit merr një kthesë interesante. Mësuesi është ende i fiksuar pas Lenditës, e cila është ende e fiksuar me Likin, ndërsa Liki ka takuar përsëri Majlinden.

8 komente