― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Stupcat ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Një prodhim i Stupcat Group dhe Gjirafa VideoNë rolet kryesore: Vedat Bajrami, Osman Azemi, Mensur SafqiuNë rolet e tjera: Muhamed Arifi, Molikë Maxhuni, Afrim Krasniqi, Xhejlane Tërbunja, Daniela Markaj, Milot Hoxha, Valdet Obërtinca.Regjia: Valter LucajSkenari: Milot Hoxha

7 komente