Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Women in business: Challenges and opportunities during COVID-19 | Sfidat dhe mundësitë e shfaqura për gratë në biznes gjatë periudhës së COVID19
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Women in business: Challenges and opportunities during COVID-19 | Sfidat dhe mundësitë e shfaqura për gratë në biznes gjatë periudhës së COVID19

Shpërndaje videon