A është kjo mënyra më e mirë sesi të gëlqerosni shtëpinë?! - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Gazeta Zeri ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Gazeta Zeri ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Gëlqerosja por edhe fasadimi i shtëpisë është njëra prej punëve mjaft të lodhshme e të mundimshme që pa dyshim lodhja më e madhe bëhet duke i bartur shkallët në të gjitha anët e hapësirës. Por ky punëtor ka një ide brilante se si të evitoni shkallët.

0 komente