Player.Chromecast.CastingTo

Kujdes, përmbajtje sensitive! Video përmban imazhe të rënda dhe/ose gjuhë vulgare.

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Kujdes, përmbajtje sensitive! Video përmban imazhe të rënda dhe/ose gjuhë vulgare.

Video rrëqethëse e pasluftës, zyrtarja e lartë në Presidencë kur ishte 3-vjeçare: Millosheviqi është në burg se i ka prerë fëmijët
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Video rrëqethëse e pasluftës, zyrtarja e lartë në Presidencë kur ishte 3-vjeçare: Millosheviqi është në burg se i ka prerë fëmijët

Shpërndaje videon