BOLERO NË VILËN E PLEQVE

Irena një infermiere e re, jeton në një qytezë të vogël. Marrëdhënia intime me shoqen e saj Ana e detyron të largohet nga qyteti në panik dhe të shpërngulet në Tiranë, ku ajo kujdeset për një çift të moshuarish. E vetmuar dhe pa rrugëdalje, Irena gjen ngrohtësi në vilën e pleqve. Tingujt e Boleros dhe Irena janë dëshmitarë të heshtur të një letërkëmbimi të pazakontë mes çiftit. Përplasja mes dy botëve – botës së të moshuarve të dashuruar deri në fund të jetës dhe botës së fëmijëve të tyre që nuk dinë çfarë kërkojnë, e bjënë Irenën të kuptojë vlerën e dashurisë.
Irena, a young nurse, lives in a small town. Her intimate relationship with her friend Ana forces her to leave town in panic and move to Tirana where she works as a caregiver for an elderly couple. Alone and without direction, Irena finds warmth in the elder`s villa. The sounds of Bolero and Irena are witnesses of a letter exchange between the elderly. The clash between two worlds - the world of the old couple in love with each other till the end, and the world of their children that don`t know what they`re looking to, make Irena understand the value of love.

Shfaq më shumë

Regjisor/Director: Spartak Pecani

Skenari/Writer: Linda Fejzaj
Në role/Stars: Robert Ndrenika, Margarita Xhepa, Gentiana Ramadani, Olta Daku, Olta Gixhari, Afrim Muçaj, Ledion Zoi, Merita Dabulla, Ornela Kapetani

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat