― DREJTPËRDREJT
Drejtpërdrejt
00:00

Video live e Kohavision

Kohavision 1,768 shikime Drejtpërdrejt
Trending
03:04

Kundërpërgjigjja e Hotit kundër fyerjeve të Haradinajt

KOHA Net 1,546 shikime Para 3 ore
02:22

Përplasja e Haradinajt me deputetet e LDK-së

Insajderi Video 189 shikime Para 1 ore
01:27

Momenti kur Albin Kurti sulmohet me veze

Metro 1,215 shikime Para 4 ore
01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 43

Stupcat 13,827 shikime Dje 16:07
01:08

Sulmohet me vezë Albin Kurti

Gazeta Blic 1,614 shikime Para 4 ore
29:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 42

Stupcat 136,677 shikime E Diel 20:05
02:18

Gjyla ft. Sevdija - Komandant Love - Spoti

Stupcat 14,659 shikime E Martë 20:00
02:23

Oops – Argumentet e Labit për demarkacionin

KOHA Net 767 shikime Para 6 ore
03:35

2 deri në 5 mijë euro ryshfet për një vend pune në SHSKUK

KOHA Net 2,861 shikime Dje 19:31
02:49

Punëtorët e spitalit të Prizrenit luajnë e pacientët presin

KOHA Net 2,036 shikime E Enjte 10:55
32:40

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 41

Stupcat 155,695 shikime 11 Shkurt 2018
Seriale
29:46

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 40

Stupcat 180,898 shikime 4 Shkurt 2018
32:33

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 39

Stupcat 180,742 shikime 28 Janar 2018
30:47

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 37

Stupcat 192,818 shikime 14 Janar 2018
32:24

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 38

Stupcat 186,354 shikime 21 Janar 2018
03:53

Hamdiu & Shyhretja – "Zotniu"

Hamdiu dhe Shyhretja 32,304 shikime 10 Janar 2018
36:22

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31

Stupcat 287,930 shikime 3 Dhjetor 2017
08:29

Stupcat – Skeçi “Sabiti i trentë Breakdance”

Stupcat 16,374 shikime E Premte 17:56
25:26

Kafeneja Jonë 2017 - Episodi 12

Kafeneja Jone 334,815 shikime 18 Qershor 2017
05:29

Hamdiu & Shyhretja – "Ustahi"

Hamdiu dhe Shyhretja 15,536 shikime 10 Janar 2018
31:55

Kafeneja Jonë 2017 - Episodi 10

Kafeneja Jone 185,771 shikime 4 Qershor 2017
04:40

Hamdiu & Shyhretja – "Tradhtia"

Hamdiu dhe Shyhretja 25,675 shikime 10 Janar 2018
32:59

Kafeneja Jonë 2017 - Episodi 8

Kafeneja Jone 191,573 shikime 21 Maj 2017
Filma
22:20

"Kolona"

QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës 8,136 shikime 13 Dhjetor 2017
01:14:27

Të Mjerët - Film Artistik

A&G Production 8,099 shikime 9 Shkurt 2018
02:40

Të Mjerët - Trailer i filmit

A&G Production 1,802 shikime 8 Shkurt 2018
30:11

"Ferdonija"

QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës 3,944 shikime 13 Dhjetor 2017
01:22:23

Zonjusha - Film Artistik

A&G Production 19,794 shikime 24 Korrik 2017
30:00

Njëri nga ata

Filmtory 815 shikime 8 Janar 2018
01:18:08

"Krom"

QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës 2,409 shikime 13 Dhjetor 2017
21:00

"Ballkoni"

QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës 15,184 shikime 13 Dhjetor 2017
26:12

Me mujt me bo e kishim bo - Film Artistik

A&G Production 11,625 shikime 10 Korrik 2017
23:57

"Ne të tre"

QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës 11,549 shikime 13 Dhjetor 2017
28:46

"Çlirimi"

QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës 8,485 shikime 13 Dhjetor 2017
Emisione
01:26:15

Reperat vs Moderatorët - Super Sfida Sez 001

Super Sfida 728 shikime 21 Qershor 2017
05:03

Best of Milioneri - Pjesa 4

Milioneri 2,837 shikime 10 Prill 2017
02:02

L'sho N'ler - Episodi 19

L'sho N'ler 969 shikime 9 Qershor 2017
02:04

L'sho N'ler - Episodi 118

L'sho N'ler 1,503 shikime 13 Qershor 2017
07:20

L'sho N'ler - Episodi 103 Mysafir Lyrical Son

L'sho N'ler 1,068 shikime 13 Qershor 2017
04:31

L'sho N'ler - Episodi 102

L'sho N'ler 791 shikime 13 Qershor 2017
04:03

L'sho N'ler - Episodi 94 Mesazhi Labinot Kelmendi

L'sho N'ler 636 shikime 13 Qershor 2017
05:44

L'sho N'ler - Episodi 60 Mesazhi Arber Hashani

L'sho N'ler 711 shikime 12 Qershor 2017
02:08

L'sho N'ler - Episodi 22

L'sho N'ler 904 shikime 12 Qershor 2017
42:08

Beso në Mua - Egjeli-Episodi 1

Beso në Mua 11,169 shikime 27 Janar 2017
00:37

Intro - Emisioni "Dogana"

EpicMedia 19,718 shikime 19 Shtator 2017