gjirafa50 Masters League - Sezoni 2

4 sezone | 110 episode

ESports eshte e ardhmja dhe e ka vendin prane sporteve Tradicionale!

Qëllimi i Gjirafa50 Masters League është që të rrisë dhe kultivoj komunitetin e ESports në Kosovë dhe rajon, dhe të nxisë konkurrueshmërinë duke prodhuar lojtar dhe ndeshje të jashtëzakonshme.

Sezoni 2 ka Prizepool 75,000 euro dhe ekipe nga tërë Evropa.

 

Shfaq më shumë

Gjirafa50 Masters League mbështetet nga Vodafone dhe partnerët e tjerë Patos, Raiffesisen Bank, KFC, Katana, Frutti, Posta Mik Mik, Steelseries, Besa Security

 

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Swiss Stage
  • Group Stage
  • Kualifikimet
  • Sezoni 2
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat