Gjirafagg - Series 4

Gjirafagg Series #4 është turniri i 4 dhe i fundit për këtë sezonë që do të organizohet nga Gjirafagg.
Fitues i serisë së #3 ishte ekipi Aurora në finale e madhe që u luajt me 7 mars 2023.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat