GjirafaPikBiz

GjirafaPikBiz është shërbim pa pagesë * nga Gjirafa ® që I mundëson përdoruesve gjetjen e mbi 30 000 bizneseve dhe pikave të interesit në Kosovë, ndërsa bizneseve ju mundëson të gjenden lehtë nga përdoruesit.

Shfaq më shumë
Alternate Text