Kafeneja Jonë 2017

Kafeneja Jonë rikthimin e vazhdoi edhe në vitin 2017, ku Orhani, Naimi dhe Koka krijuan edhe më shumë momente qesharake që do të mbeten në historinë e humorit kosovar. Seriali u rikthye për 12 episoda tjera, të cilat u shoqëruan me shumë të qeshura.

Shfaq më shumë

Interpretojnë: Adem Mikullovci, Fatmir Spahiu, Donat Qosja, Fatos Kryeziu, Teuta Krasniqi, Irena Aliu, Astrit Kabashi, Shkumbin Istrefi, Gramos Gashi, Avni Hoti, Lyra Xhoci, Doresa Rexha, Dukagjin Podrimaj, etj.
Regjia: Shkumbin Istrefi, Arzana Kraja
Skenari: Astrit Kabashi, Shkumbin Istrefi

Alternate Text