Kurse në gjuhë Programimi

3 sezone | 37 episode | 8,897 shikime

Mësoni gjuhët kryesore të programimit nëpërmjet video-kurseve nga Prof. Ridvan Bunjaku. Java, PHP dhe C# e shpjeguar shumë thjeshtë!

Alternate Text