NË KËRKIM TË VENERËS

Venera, një adoleshente e ndrojtur, rritet mes tre brezave që janë vazhdimisht nën këmbët e njëri-tjetrit në shtëpinë e tyre të ngushtë. Dikush i ka thënë: një vajzë pritet, mbi të gjitha, të mbrojë reputacionin e saj dhe atë të familjes së saj.

Përjetimi i një jete te re me shtigje të tjera, bashkë me shoqen e saj, Venera është e shtyrë të revoltohet ndaj një mentaliteti patriarkal duke kërkuar një përshtatje të nevojshme në te.

Shfaq më shumë

Regjia/Director: NORIKË SEFA
Skenari/Writer: NORIKË SEFA
Producent/Producent: BESNIK KRAPI

Në role/Stars: Kosovare Krasniqi, Rozafa Celaj, Tristan Halilaj, Erjona Kakeli, Basri Lushtaku

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat