PRANVERË E PAHARRUAR NË FSHATIN E HARRUAR

Jetën e zakonshme dhe të qetë të një fshati “të harruar” e çrregullon ardhja e tri prostituteve në kafenenë ilegale të dy vëllezërve. Burrat, edhe përkundër përpjekjeve të grave të tyre për t’i ndaluar, tërë kohën e kalojnë në kafene duke harxhuar paratë e fundit në alkool dhe seks. Në shkollë mbizotron gjendje kaotike, xhamia mbetet pa besimtarë. Vetëm dy të rinjë përfitojnë nga kjo rrethanë duke arritur të realizojnë lidhjen e dashurisë të ndaluar nga prindërit. Në fund grate çohen në kryengritje. Si pasojë kafeneja digjet, ndërsa jeta në fshat duket se do të kthehet përsëri në normalitet.

Shfaq më shumë

Regjia/Director: Kushtrim Bekteshi
Skenari/Writer: Kushtrim Bekteshi
Në role/Stars: Shkumbin Istrefi, Luan Jaha, Adriana Matoshi, Shengyl Ismaili, Muhamed Arifi, Bujar Ahmeti, Donikë Ahmeti, Lily Sucheva, Romir Zalla, Ilire Vinca, Teuta Ajdini

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat