Rrushe

21 episode

“Rrushe” është serial dramë/krim, me familjen Pirulli si protagonistë kryesorë. Familja Pirulli janë një familje e zakonshme prishtinase, apo së paku kështu duken në sytë e të tjerëve. Vesa, vajza e familjes, punon si gazetare hulumtuese. Por, një e kaluar e errët, e mistershme dhe brutale, që gjenezën e kishte në bujari e mirësi, rikthehet që t’ua ndryshojë jetërat atyre që më së paku e meritojnë. E në udhëkryq të kësaj ngjarje gjindet Vesa, për të cilën koncepti i drejtësisë dhe dashurisë do të ndryshojë përgjithmonë.

Seriali “Rrushe” trajton dy periudha kohore që ndërlidhen mes vete: Të tashmen dhe fundin e viteve ’90.

 

"Rrushe" është ngjarje fiktive dhe çdo ngjashmëri në emra, personazhe, apo ndodhi të vërteta është e rastësishme.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • RRUSHE
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat

Prodhim i gjirafaStudios 

Në role kryesore: Doresa Rexha, Shkumbin Istrefi, Aurita Agushi, Andi Bajgora, Lum Veseli, Ema Koxha, Agron Shala, Qëndresa Jashari, Eshref Durmishi, Labinot Raci, Enver Petrovci, Ernest Malazogu.

Regjia: Valter Lucaj
Skenari: Jeton Kulinxha & Patrik Lekaj
Drejtor i fotografisë: Burim Tufa
Montazhi dhe ngjyrat: Kreshnik Shala
Inxhinier i zërit: Gëzim Berisha
Menaxhere e produksionit dhe Ass. e parë e Regjisë: Adele Gjoka
Muzika: Samer Agolli
Skenografia: Enes Sahiti
Kostumografia: Bahtije Krasniqi

Theme Song "Rrushe" - Capital T

Për më shumë rreth serialit "RRUSHE" vizito rrushe.com