Stupcat - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT

Stupcat

13,030 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2017, Sezoni 1

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

18

video

Shiko të gjitha

Stupcat- Akademiku

 • Amkademiku - Episodi 1
 • Amkademiku - Episodi 2
 • Amkademiku - Epizodi 3

30

video

Shiko të gjitha

Stupcat - "Egjeli" 2018, Sezoni 2

 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 32
 • Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 33

10

video

Shiko të gjitha

Republika e Stupcave

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat - Skeçi "Rama niset për kurbet"
 • Stupcat – Skeçi “Kutia e Shejtanit” (ft. Tuna)

20

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe të vjetra

 • Stupcat - Pulpulak
 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Simpatia e Sahit Plisit

12

video

Shiko të gjitha

Stupcat - Skeçe me Vedatin

 • Stupcat - Skeçi "Axha Paqarriz dhe Dhumpirat"
 • Stupcat – Skeçi “Gipa dhe kerri i vjedhur”
 • Stupcat - Skeçi “Gipa dhe plaçkitja”

14

video

Shiko të gjitha

Skeçet e Stupcave

 • Stupcat - Gixha dhe navigacioni
 • Stupcat - Miza PREMIERË
 • Stupcat – Skeçi “Sabiti i trentë Breakdance”
Të fundit
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 305,347 shikime Para 1 muaji
01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 64,503 shikime Para 1 muaji
26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 233,844 shikime Para 2 muajve
01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 54,342 shikime Para 2 muajve
13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 30,125 shikime Para 2 muajve
30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 275,225 shikime Para 2 muajve
01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 47,505 shikime Para 2 muajve
36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 315,950 shikime Para 2 muajve
01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 51,877 shikime Para 2 muajve
32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 215,736 shikime Para 2 muajve
01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 34,690 shikime Para 2 muajve
33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 225,507 shikime Para 2 muajve
Më të shikuarat
48:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 1

Stupcat 680,192 shikime Para 1 viti
07:13

Stupcat 2016 - Filmi Atdheu

Stupcat 523,281 shikime Para 2 viteve
02:19

Liki ft. Lumi B - Power

Stupcat 456,336 shikime Para 3 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 3

Stupcat 405,915 shikime Para 1 viti
41:25

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 7

Stupcat 399,113 shikime Para 1 viti
37:37

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 9

Stupcat 378,407 shikime Para 1 viti
36:22

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 31

Stupcat 372,571 shikime Para 8 muajve
32:20

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 2

Stupcat 371,269 shikime Para 1 viti
11:50

Stupcat 2016 - Filmi Martesa

Stupcat 370,080 shikime Para 2 viteve
33:43

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 4

Stupcat 357,956 shikime Para 1 viti
41:16

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 6

Stupcat 347,804 shikime Para 1 viti
38:46

Stupcat Egjeli 2017 - Episodi 8

Stupcat 344,460 shikime Para 1 viti
Të gjitha videot
26:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 60

Stupcat 305,347 shikime Para 1 muaji

01:25

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 60

Stupcat 64,503 shikime Para 1 muaji

26:58

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 59

Stupcat 233,844 shikime Para 2 muajve

01:33

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 59

Stupcat 54,342 shikime Para 2 muajve

13:10

Stupcat Egjeli 2016 - Best Of

Stupcat 30,125 shikime Para 2 muajve

30:07

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 58

Stupcat 275,225 shikime Para 2 muajve

01:47

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 58

Stupcat 47,505 shikime Para 2 muajve

36:37

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 57

Stupcat 315,950 shikime Para 2 muajve

01:38

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 57

Stupcat 51,877 shikime Para 2 muajve

32:43

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 56

Stupcat 215,736 shikime Para 2 muajve

01:27

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 56

Stupcat 34,690 shikime Para 2 muajve

33:50

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 55

Stupcat 225,507 shikime Para 2 muajve

01:09

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 55

Stupcat 39,024 shikime Para 3 muajve

33:17

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 54

Stupcat 234,607 shikime Para 3 muajve

01:39

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 54

Stupcat 62,081 shikime Para 3 muajve

29:20

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 53

Stupcat 240,225 shikime Para 3 muajve

01:34

Stupcat Egjeli 2018 - Promo Episodi 53

Stupcat 45,997 shikime Para 3 muajve

31:31

Stupcat Egjeli 2018 - Episodi 52

Stupcat 243,226 shikime Para 3 muajve