TapQuiz

5 sezone | 315 episode | 3,510,008 shikime

TapQuiz është rikthyer me risi dhe format fantastik!
Çdo të mërkurë, ora 20:00 - Tap n'Sport me Rifat Smanin
Çdo të enjte, ora 20:00 - Tap n'Temë me Jonida Vokshin
15 pyetje të ndara në 3 raunde: 50/50, Klasiku dhe Bonusi e bëjnë TapQuiz lojën më interesante online!

Këtë quiz interkativ mund ta luani nga pajisja juaj e mençur dhe të fitoni shumë shpërblime si dhe tituj të ndryshëm.
Për më shumë: https://video.gjirafa.com/taptitujt

Shfaq më shumë

TapQuiz është prodhim i GjirafaStudios.

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • TapQuiz
  • TapQuiz: Statistikat
  • Tap n'All
  • Tap n'Shije
  • Tap n'Dije
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat